Alan Bowman
Alan Bowman

-

Ambasador i Kandasë ne Kroaci dhe Kosovë

Albert Krasniqi
Albert Krasniqi

-

Drejtor i Programit në Demokraci Plus

Albin Kurti
Albin Kurti

-

Ish Kryeministër dhe Kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje

Alia El-Yassir
Alia El-Yassir

-

Drejtore Rajonale e Programit të Kombeve të Bashkuara për Gratë për Evropën dhe Azinë Qendrore

Ann Linde
Ann Linde

-

Ministre e Punëve të Jashtme në Suedi

Arben Loshi
Arben Loshi

-

Drejtor i Drejtorisë për Hulumtime, Bibliotekë dhe Arkiv, Kuvendi i Kosovës

Arbërie Nagavci
Arbërie Nagavci

-

Nënkryetare e Kuvendit të Kosovës

Ariana Musliu-Shoshi
Ariana Musliu-Shoshi

-

Deputete në Kuvendin e Kosovës

Atifete Jahjaga
Atifete Jahjaga

-

Presidente e Republikës së Kosovës (2011-2016)

Avdullah Hoti
Avdullah Hoti

-

Kryeministër i Republikës së Kosovës

Christine  Todd Whitman
Christine Todd Whitman

-

Guvernatorja e 50-të e New Jersey

Derek Mitchel
Derek Mitchel

-

President i Institutit Kombëtar Demokratik

Edita Tahiri
Edita Tahiri

-

Ish Zëvendës Kryeministre, ish Ministre e Punëve të Jashtme dhe Kryenegociatore për Republikën e Kosovës

Emilija Redžepi
Emilija Redžepi

-

Kryetare e Partisë së Re Demokratike (NDS)

Fitore Rexhepi
Fitore Rexhepi

-

Gazetare ne RTK

Jeta Krasniqi
Jeta Krasniqi

-

Menaxhere e projektit në Institutin Demokratik të Kosovës (KDI)