Sibel Halimi
Sibel Halimi

-

Anëtare e Kryesisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës

Teuta Sahatqija
Teuta Sahatqija

-

Anëtare e Kryesisë, Lidhja Demokratike e Kosovës

Tinka Kurti
Tinka Kurti

-

Deputete dhe Kryesuese e Grupit të Grave Deputete, Kuvendi i Republikës së Kosovës

Vesa Broja
Vesa Broja

-

Kryesuese e Kuvendit, Komuna e Mitrovicës

Visar Ymeri
Visar Ymeri

-

Drejtor Ekzekutiv, Musine Kokalari, Instituti për Politika Sociale

Vjosa Osmani
Vjosa Osmani

-

Presidente e Republikës së Kosovës

Vlora Çitaku
Vlora Çitaku

-

Nënkryetare, Partia Demokratike e Kosovës

Xhemajl Rexha
Xhemajl Rexha

-

Kryetar i Bordit të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës