Alb | Srb | Eng

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Java e Gruas 2013 - Dita e Parë Hapja: Gratë dhe zgjedhjet lokale

Caption for the first image. This caption can be styled using CSS.
Caption for the second image.
Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS


Java e Gruas 2013 - Dita 2: Karriera Politike: Marrja e vendimit për të kandiduar

Caption for the first image. This caption can be styled using CSS.
Caption for the second image.
Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS


Java e Gruas 2013 - Dita 3: Udhëheqja e fushatave të suksesshme

Caption for the first image. This caption can be styled using CSS.
Caption for the second image.
Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS