Alb | Srb | Eng

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Cathy Allen, Presednica “Connections Group”

Cathy Allen, je provela poslednjih 20 godina pomažući različitim zajednicama, Vladama, ne-profitnim organizacijama i različitim udruženjima žena da bolje komuniciraju sa medijima, javnošću i političarima. Njen kreativni pristup promeni komunikacionih strategija uključuje odabir ciljane grupe, razvoj poruke i odnos sa medijima.

Allen je sprovodila treninge i bila konsultant u preko 34 zemalja širom sveta. Ona je držala radionice na temu “kako ojačati svoju organizaciju” velikom broju različitih organizacija, kao što su Nacionalna obrazovna asicijacija, Američka trgovinska komora, Biznis i poslovne žene, Nacionalna asocijacija roditelja i profesora, Nacionalna liga žena glasača, kao i velikom broju institucija, kao što su Harvard, Yale, Oberlin, University of Washington i Michigan State University. Allen je učestvovala u preko 500 pobedničkih kampanja (75% su bile kampanje za žene) od kampanja za Gradonačelnike do kampanje za Vladu, od kampanja za Skupštinu do kampanja za Američki Kongres, kao i pokret da žene podrže listu žena kandidata. Cathy radi u Glavnom odboru Američke asocijacije političkih konsultanata.


Bonnie Brownlee, Savetnik za komunikacije

Bonnie Brownlee je savetnik za komunikacije koji radi i nadgleda rad zaposlenih u CTV i Bell Media u Kanadi. Ona ima preko 20 godina iskustva korporativnim komunikacijama, odnosima između međunarodnih medija i u političkim kampanjama. Kao Potpredsednica CTV mreže u Kanadi, Brownlee je vodila CTV tim koji je prenosio Olimpiske igre 2010. u Vankuveru.
 
In her career, Brownlee has worked with and advised politicians, candidates, Prime Ministers retail corporations and members of the Royal family in the United Kingdom.  She has studied at Harvard and Carleton Universities as well as the National Defense College in Canada. U njenoj karijeri Brownlee je radila kao savetnik Premijerima, kandidatima i drugim političarima, vlasnicima korpopracija i članovima Kraljevske porodice u Britaniji. Ona je studirala na  Harvard i Carleton Univerzitetu, kao i na National Defense College u Kanadi.


Pamela Hart, Direktor i vlasnik, “Release Your Voice”

Ima diplomu Mastera sa Harvard Univerziteta i diplomu Koleđža iz psihologije i neverbalne komunikacije sa Missouri Univerziteta u St. Louis. Trenirana u oblasti javnog nastupa, prezentovanja i retorike, ona ima preko 20 godina iskustva nastupanja na tribinama i televiziji, prvenstveno u New York, ali i sirom severne Amerike.

Ona takođe ima diplomu sa Oxford Univerziteta i radila je intenzivno sa Kraljevskim Sekspir udruženjem. Pre nego što je upisala svoje Master studije na Harvardu, Pamela je ušla u svet biznisa kao Izvršni direktor za medije, gde je sarađivala i pravila strategiju nastupa na radiju i televiziji. Ona je vlasnik i Direktor „Oslobodite svoj glas”, uspešne firme koja se bavi treningom u oblasti javnog govora i uspešnih prezentacija. Hart je radial intenzivno sa Izvršnim direktorima, proizvođačima, javnim službenicima i političarima.